Jag som har gjort den här sidan är en rätt vanlig pappa med två barn som går i årskurs 4 och 7. Vi bor i Hjulsta och därför spelar det stor roll för oss att hålla koll på skolorna som är närliggandes och var det erbjuds bäst undervisning, miljö och skola som helhet. Man vill ju såklart att ens barn ska få de bästa möjligheterna, varför jag som pappa ansvarar för att ta reda på vilken skola som passar mina barn.

Skolvalet blir en stress

Jag tycker att det är svårt med skolvalet. Det är vanligt med studiebesök och olika öppningar där det finns chans att besöka skolan och se vad som erbjuds, det är också möjligt att i samband med det prata med elever och lärare. Detta är såklart mycket hjälpsamt men det gör också valet ännu svårare. Samtliga skolor i området verkar bra men det är ett svårt beslut.

Att bara hålla reda på vilka olika skolor som finns tycker jag kan vara stressande nog. Därför har jag gjort den här sidan för att det ska gå att få en snabb överblick. Jag hoppas att den kan vara till hjälp för dig.

Eftersom vi har en dotter i sjuan har vi börjat kolla lite på gymnasieskolor nu också. Ross Tensta gymnasium verkade väldigt stökigt, men det var det enda gymnasium jag visste fanns här i närheten. Nu när de inte tar in barn till vanliga gymnasieprogram längre kände jag mig mycket förvirrad och behövde söka och se vad som mer finns i närheten. Det är ju lite begränsat, kanske vi får överväga om hon ska pendla in till någon annan skola. Vi har ju ett par år när vi kan tänka på saken.

Tack

Jag är glad att du hittade hit, sidan är under uppbyggnad och kanske lite rörig, men jag hoppas att den kunnat vara till någon nytta för dig ändå. Jag vill passa på att tacka www.3xcasino.nu som förstått betydelsen av sidan och sponsrat mig. Det är jag glad för!